Vikingamarknad
Publicerat den

Idag har jag varit på vikingamarknaden i Kungälv (utanför Göteborg) med mamma och mormor. Det var så otroligt varmt, vi gick på marknaden i drygt 2,5 timme. Solen stekte hela tiden och ibland trodde man faktiskt att man skulle svimma. Jag köpte en sak - Bobby's styling gel för 10kr! Efter det så tog vi varsin milkshake på donken - gott!




Middag
Publicerat den

Idag blev det tortellini med bacon- och ostsås till middag. Väldigt enkelt och väldigt gott!
 



Båten
Publicerat den

Är ute med båten just nu. Det är kallare än vad jag trodde att det skulle vara - fryser!! Sitter i min tjocktröja och försöker värma mig lite, när jag kommer hem får det bli en varm och skön dusch och lite chai latte kanske! Västkusten är underbar. Så vacker, men idag var det väldigt kallt ute på havet som sagt.




Tack
Publicerat den

Tack för tipset på att jag skulle återställa telefonen för att kameran skulle bli bättre, det hjälpte verkligen - eller så är det jag som inbillar mig... Men jag tycker själv att bilderna inte blir lika suddiga längre. Tack!

Jag satt uppe till kl. 02 i natt och höll på med telefonen, så jag är väldigt glad att det hjälpte annars vet jag inte vad jag hade gjort! Jag ville inte säkerhetskopiera sakerna jag hade så jag sparade bara allt jag ville ha kvar och sen kom ju problemet med att ladda ner alla appar också... Jaja, nu funkar allt som det ska och jag är ett steg närmare bättre bilder på bloggen! Woohoo ;))




Ensam
Publicerat den

Nu sitter jag hemma, i det stora huset, helt ensam. Jag tycker faktiskt inte att det är så kul att vara ensam hemma, i alla fall inte på kvällen. Tycker det är läskigt, jag är väldigt nojig av mig. Speciellt i huset som är ganska gammalt och ibland knakar till - jag är rädd att det ska bli inbrott eller något liknande. Som tur är kommer min kära mamma snart hem så slipper jag vara nojig i alla fall!
 
BTW. Jag tror att det är något fel på min iPhone kamera, bilderna blir väldigt, väldigt suddiga. Är det någon som har något tips på vad man kan göra? Jag har en iPhone 4!
 
 
 



Min dag
Publicerat den

Idag har varit en väldigt lugn dag. Jag gick upp runt halv nio tiden med min pojkvän och vinkade av honom, för han skulle åka iväg till Slovakien idag. Sedan gick jag och la mig igen och nu är jag hos pappa och hälsar på honom och min lillebror en sväng!
 



Instaweek
Publicerat den

 
1. Målade mina naglar med gellack för första gången.
2. Jag och pappa var en sväng på Liseberg.
3. Nästan hela familjen hade en hel dag på Liseberg.
4. Ego-bild
5. Älsklingen och jag firar våran 14 månaders dag!
 
 



Update
Publicerat den

Dom senaste dagarna har det varit ganska dålig uppdatering och det är jag fullt medveten om. Jag har liksom haft fullt upp om man säger så.
Jag har övningskört - både på körskolan och hemma, jag har även varit ute med båten på havet en stund med familjen - så underbart!
 
 



Tag: About-me
Publicerat den

Eftersom jag inte berättat så mycket om mig själv, tänkte jag göra en "About me-tag". 
 
1. Har du ett mellannamn? Jag har två, Camilla och Katarina!
2. Vilket är ditt favoritämne i skolan? Hmm.. Skolan är inte riktigt min favorit så detta var svårt. Grafisk Kommunikation kanske?
3. Vilken är din favoritdricka just nu? Alltid Coca-Cola!!
4. Vilken är din favoritlåt just nu? Det kommer aldrig vara över för mig - Håkan Hellström.
5. Vilka namn skulle du ge dina barn? Har fastnat för namnet Ella/Ellen och Andreas/Teo, tycker dom namnen är jättefina!
6. Deltar du i någon sport? Nej, men jag har spelat handboll, fotboll och dansat.
7. Favoritbok? Har ingen, läser faktiskt aldrig. Men jag har börjat läsa Sofi Fahrmans böcker om Elsa, så vi får väl se om jag fortsätter!
8. Favoritfärg? Tycker om blått väldigt mycket!
9. Favoritdjur? Katt, enkelt!
10. Favoritparfym? Kate Moss eller Paris Hilton.
11. Favorithögtid? Julafton!
12. Har du gått ut gymnasiet? Nej, men nästa år då j*vlar!
13. Har du någonsin vart utomlands? I så fall hur många gånger? Ja, väldigt många gånger! Mellan 15-20 gånger kanske.
14. Talar du något annat språk? Engelska och några få tyska ord.
15. Hur många syskon har du? Tre, sen har jag även 3 stycken låtsas syskon.
16. Vilken är din favoritaffär? Hmm.. Vet inte riktigt, om jag hittar något fint så köper jag det!
17. Favoritrestaurang? Svårt... Hard Rock Café kanske? Såå goda hamburgare!!
18. Tycker du om skolan? Nej. Jag är så trött på skolan så ni anar inte. Skönt med sista året nu!
19. Favorit youtuber? Ingen speciell.
20. Favoritfilm? Dear John, Dagboken, Save Haven, The Last Song, Känn ingen sorg och massor fler!
21. Favoritserie? The Big Bang Theory och Grey's Anatomy.
22. PC eller MacBook? MacBook.
23. Vad har du för mobiltelefon? Apple iPhone.
24. Hur lång är du? 172cm.
 
 
 
 



Jag älskar dig!
Publicerat den

Idag har jag och min kille varit tillsammans i hela 14 månader! Herregud, tiden går så himla fort och vi har gjort så många roliga och underbara saker under dessa månaderna. Redan efter vi (endast) varit tillsammans i två månader fick vi för oss att åka utomlands, vilket vi även gjorde. Vi åkte till Tunisien och var där i en vecka själva, den veckan var så underbar. Att bara få umgås med varandra och ta det lungt var så skönt! Vi har varit på bio, liseberg, varit med vänner, firat födelsedagar, jul, student, midsommarafton och massor med mer saker under dessa månaderna. Jag älskar honom över hela mitt hjärta och för varje dag som går så växer mina känslor! Han är helt underbar och den bästa man kan få! Visst har vi våra stunder där vi är sura och irriterade på varandra, men dom "behövs" väl också för att man sedan ska uppskatta varandra ännu mer vilket vi verkligen gör! I vinter åker vi till Indien och då ska vi verkligen njuta!!
Trotts att vi inte varit med varandra förutom på morgonen idag så firade vi faktiskt med bion igår, vilket var väldigt mysigt!
"You're the meaning in my life, you're the inspiration"
 



Känn ingen sorg
Publicerat den

Det var några som trodde att jag och min kille skulle titta på Dumma Mej 2, men filmen som vi såg igår var faktiskt Känn ingen sorg. Den var otorligt bra och den nådde verkligen mina förväntligar! Filmen är ju baserad på Håkan Hellströms låtar men dock är den inte baserad på hans liv, men trotts det så var den väldigt bra. Jag tror att den kommer slå i Göteborg, men den kommer nog ha lite svårare att slå igenom i Stockholm. Men om man gillar Håkan, så gillar man garanterat filmen. Det bästa var att Håkan hade en liten roll också. Hans roll var verkligen liten, men det var ändå en av de bästa sakerna i filmen!
 
Av mig får filmen 5 av 5!



Kalas
Publicerat den

På kalas nu för min lilla kusin! Recension av filmen kommer senare.

 

 



God morgon
Publicerat den

God morgon! Känns som att jag är (nästan) uppe med tuppen varje dag. Idag gick jag upp 8.00 för att sedan bege mig mot körskolan. Det gick faktiskt hyffsat bra idag! Senare ikväll blir det bio med min underbara pojkvän. Vilken film det blir får ni se senare ikväll :) Längtar så efter att äntligen få se den för att.... ;) Ja ni, ni får helt enkelt vänta till ikväll!

Tror att dom flesta kommer veta vilken film det är nu!
 



.
Publicerat den

 



Liseberg blandat med fotboll
Publicerat den

Dagen idag har spenderats på Liseberg med nästan hela familjen. Eftersom min lillebror och mina andra två "låtsassyskon" inte är så stora så blev det ju inte Kanonen eller Balder, utan det blev ju såklart mest attraktionerna för de lite mindre barnen. Men det var ändå roligt att umgås med familjen!
 
Just nu sitter jag i min säng och följer live rapporteringen av IFK Göteborg - AS Trencín, det är europa league-kval som spelas på Olympia i Helsingborg för att Damfotbolls EM spelar sina matcher på Gamla Ullevi och såklart håller jag tummarna för att Blåvitt ska vinna!!

 
 



Liseberg med hela familjen, nästan!
Publicerat den




KÄRLEK <3
Publicerat den

                     
                     
                     
                     
                     



Varm sommardag
Publicerat den

Vad pasar inte bättre med en glass under en varm sommardag som denna? Det är ca. 32 grader i solen här i Göteborg i alla fall, otroligt varmt! Jag älskar verkligen sommaren, det är så skönt att slippa ha vinterjacka och stora klumpiga skor. Underbart att bara kunna gå ut i shorts och linne om man känner för det. Det kommer bli ännu bättre i december när jag åker till Indien i två veckor med min pojkvän och hans föräldrar, längtar så att jag nästan spricker!!!
 
                     
 
 
 
 
 



Frukost på sängen
Publicerat den

Min älskling överraskade mig med frukost på sängen i morse, hur gulligt!? <3 Han är helt enkelt bäst!
Snart ska vi ta och äta lite lunch och sedan ska han bege sig mot Helsingborg och för min del blir det körskolan!




Fotbolls-EM
Publicerat den

Sitter och kollar på Sverige-Italien med min älskade. Tycker helt ärligt att Sveriges damer får för lite uppmärksamhet, dom är grymma! Jag är en väldigt fotbollsintresserad tjej, men då är det mest herrfotboll - IFK Göteborg. Men damerna är otroligt bra och dom förtjänar faktiskt mycket mer uppmärksamhet än vad dom får.
Ni är grymma tjejer!

 




I väntan
Publicerat den

Just nu ligger jag i min säng och väntar på att min älskade pojkvän ska komma hit efter sin körlektion. Saknar honom jättemycket, senast vi var med varandra var i lördags. Även om det inte verkar så längesen så är det verkligen det! Det är svårt att förklara för någon som inte har varit med om det. Troligtvis så ska vi bara ta det lugnt och mysa idag, det var ett tag sen vi gjorde det så det är verkligen behövligt!
 
                  
Du är den vackraste jag mött. Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar dig! <3
 

 
 
 
 
 
 



Liseberg med pappsen
Publicerat den

 Runt 18.30 tiden åkte jag och min älskade pappa till Liseberg. Vi satte oss på en utav alla deras uteserveringar och hade det himlans trevligt! Vi satt och pratade om allt möjligt, det var verkligen skönt att spendera lite kvalitetstid med min pappa. Det händer inte så ofta.
Runt klockan åtta började vi dra oss mot stora scenen för att stanna en stund och titta på Lotta på Liseberg, helt ärligt så tycker jag faktiskt inte att det är så bra. Det går verkligen inte att jämföra med Allsång på Skansen i alla fall. Det känns som att Allsång på Skansen har fått lite mer pengar att jobba med och är som sagt ett bättre program, trotts att det har sin kärna i Stockholm.. ;)



Körlektion nummer 1 & 2
Publicerat den

Idag hade jag min första körlektion. Eller rättare sagt mina två första, jag hade alltså en dubbellektion! Det var jätteroligt faktiskt, jag har bara kört hemma innan men det är verkligen inte samma sak. Dock var det lite segt att gå upp kl. 7.20 min första sommarlovs dag, men det är det värt! Igår när jag tänkte på att jag skulle köra i 80 minuter kändes det som att det skulle vara hur lång tid som helst, men tiden gick otroligt fort! När jag kollade på klockan var den 9.25 och det var nästan dags att sluta. Jag längtar sååååååå tills jag får mitt körkort, kommer vara så awesome! Men så länge så får man väl nöja sig med att åka kollektivt. Västtrafik i mitt hjärta...
 
 



Westlife - den sista spelningen
Publicerat den

Igår på SVT1 visades Westlife - den sista spelningen. Jag har alltid tyckt om Westlife, men jag har aldrig varit ett jättestort fan. Men när jag såg den här konserten blev jag rörd och tårögd. Jag har alltid velat se dem live eftersom jag alltid tyckt att dem varit bra och nu när detta var deras sista konsert någonsin känns det lite sorgligt. Jag fick liksom aldrig se dem live så som jag ville.. Och jag kommer aldrig att få göra det heller.. Livet går väl vidare antar jag ;) Men självklart hade det varit en väldigt rolig och oförglömlig upplevelse!
Var det någon annan som såg konserten på SVT, eller kanske helt enkelt var där?
 
 



Gellack
Publicerat den

Har ni provat det nya fenomenet som kallas GelLack?
Jag gjorde det idag. För er som inte vet vad gellack är så är det lättare att applicera än vanligt nagellack, gellackytan är även extremt hållbar och med högglas och färgåtergivning. Din naturliga nagel skadas ingenting när man använder gellacket, utan den skyddas och förbättras i kvalité under gallacken. Lackningen varar ca. 2-3 veckor!

Det obligatoriska StartKitet innehåller 1st Före/Efter Rengöring, 1st GelLack BAS, 1st GelLack TOPP, 1st LED-lampa med adapter, 1st manikyrpinne och 1st fil. StartKitet kostar runt 470kr.

Eftersom att jag redan hade en sådan LED-lampa hemma som ingår i StartKitet köpte jag endast rengöringen, gellack bas, gellack topp och gellack färg för 252kr på Kicks. Jag köpte färgen som heter sea coral. Än så länge är jag jättenöjd. Det här rekommenderar jag starkt!